Eд Шийрън с още рекорди в официалната класация

Британската мегазвезда Ед Шийрън стана първият изпълнител с четири албума, които прекарват по една година в официалния Топ 10 за албуми.

Четирите албума на Ед: + (плюс), x (умножение), ÷ (делене) и = (равно), са престояли в топ 10 на класацията по 52 седмици и отгоре. Ед е първият изпълнител с подобно постижение. Simon and Garfunkel е групата, която има два албума, прекарали толкова продължително време в топ 10.

"Радвам се да разбера, че четири от албумите ми са прекарали година или повече в топ 10 на Обединеното кралство. Благодаря на моите прекрасни фенове, че направиха това възможно, вие сте най-добрите!“, сподели Ед.

Eд Шийрън снима работата си на всяка стъпка, за да избегне нови дела

Последният хитов албум на Ед, =, стана неговият пети пореден албум №1 в Обединеното кралство и съдържа два сингъла №1 - "Bad Habits“ и "Shivers“.

Според официалната британска класация Ед е един от изпълнителите с най-много сингли №1 в Обединеното кралство. Той се изравнява с не кой да е, а с кралицата на попа Мадона. Повече имат Клиф Ричард и Westlife с по 14, The Beatles имат 17 и Елвис Пресли има 21.

Новият стдиен албум на Шийрън е на път, но певецът не се ангажира с точни дати за излизането му. Сега музикантът се готви за излизането на нов документален филм за него и удължаване на своето турне поне до 2026 година. 


Свързани новини

Бельото на Ед Шийран на търг

30.11.2023

Важно!

25.10.2023

Ед Шийрън идва у нас!

20.10.2023

Певецът с уникално постижение

12.10.2023

Англичанинът може да бъде и лошо момче

05.10.2023


flash