Риана представи песента от саундтрака на "Черната пантера: Уаканда завинаги"

Световната музикална и модна икона Риана официалното се завърна към музиката с песента "Lift Me Up", водещ сингъл от оригиналния саундтрак на предстоящия филм "Черната пантера: Уаканда завинаги" (Black Panther: Wakanda Forever).

Певицата се появи и на световната премиера на филма заедно с приятеля си - рапъра ASAP Роки, с когото по-рано през тази година станаха родители на първото си дете. 

"Lift Me Up" е написана от афро бийтс звездата Tems, продуцента Райън Куглър, композитора Лудвиг Йорансон, и Риана и е в памет на покойната звезда Чадуик Боузман, който изигра крал Т'Чала в първия филм.  

Издаването на "Lift Me Up" поставя началото на следващата фаза в кариерата на Риана, която за първи път от 2016 насам представя музика като водещ изпълнител. 

 
"След като разговарях с Райън и чух насоката му за филма и песента, исках да създам нещо, което да олицетвори топлата прегръдка на всички хора, които съм загубила в живота си. Опитах се да си представя какво би било усещането, ако можех да им изпея "Lift Me Up" сега и да изразя колко много ми липсват", споделя Tems. "Риана винаги е била вдъхновение за мен и участието ѝ в този проект е голяма чест за всички нас".
 
В "Уаканда завинаги" - едно от най-дългоочакваните филмови събития на годината, кралица Рамондa (Анджела Басет), се бори да защити своята нация от намесата на световните сили след смъртта на крал T'Чала. Докато уакандците се стремят да приемат съдбата си, героите трябва да се обединят с помощта на елитния шпионин Накиа (Лупита Нионго) и Евърет Рос (Мартин Фрийман), и да създадат нов път за кралство Уаканда.
 
Научната фантастика на Marvel излиза по кината в България на 11 ноември 2022, заедно оригиналната филмова музика, композиранa и продуциранa от носителя на Оскар Лудвиг Йорансон, а официалната премиера на саундтрака "Black Panther: Wakanda Forever - Music From and Inspired By" е на 4 ноември.

Свързани новини

Речено-сторено

18.03.2024

Срещу солиден хонорар от няколко милиона

06.03.2024

Ариана Гранде с изненадав

05.03.2024

Завръща ли се Риана след майчинството?

20.02.2024

Ариана Гранде с ремикс версия на песен

16.02.2024


flash