Ели Гулдинг с нов сингъл, скоро излиза и новият албум

Британската поп звезда Ели Гулдинг разкри, че дългоочакваният й пети студиен албум Higher Than Heaven излиза на 3 февруари 2023.
 
Заедно с анонса за албума и обложката му, Ели сподели третия сингъл от колекцията, озаглавен "Let It Die". "Песента е за това, когато една връзка продължава много по-дълго, отколкото е необходимо. Вместо да давате любов на себе си, вие я харчите цялата за някой друг и това може да стане токсично и вредно", споделя певицата. Видеото е заснето от творческия директор Нейтън Клайн и невероятния режисьор Карлота Гереро.
 
 
Певицата вече представи суперуспешните сингли "Easy Lover" и "All By Myself" в колаборация с Alok и Sigala, а "Let It Die" е третата премиера от Higher Than Heaven.
 
 
В създаването на албума участват някои от най-добрите автори и продуценти в момента. "През последните две години в студиото определено преобладаваше мрачно настроение. Всеки един от нас преминаваше през различни емоции, но никой не искаше да стои и да се терзае за поредната провалена връзка и драма. Така се роди Higher Than Heaven. Този албум разказва за чувството да бъдеш страстно влюбен. Усещането е почти изкуствено, нереално и има потенциал за разруха.", споделя певицата за вдъхновението в своята предстояща музикална колекция.

Свързани новини

Ели Гулдинг с нов албум

10.04.2023

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

Ели Гулдинг - "Like A Saviour"

10.02.2023

Най-добрата селeкция #FreshNewMusic

07.10.2022

#FreshNewMusic тази седмица

25.07.2022


flash