Луи Томлинсън от One Direction за първи път в България!

Луи Томлинсън - един от неповторимите вокалисти на One Direction, идва за пръв път в София на 18 септември 2023 година за концерт, част от турнето "Faith in the Future" и по покана Fest Team и Live Nation. 
 
С плодовита кариера като вокалист и автор на голяма част от хитовите песни на звездната момчешка банда и два солови албума, Луи Томлинсън ще стъпи за първи път на българска сцена догодина с концерта, част от турнето по повод представянето на едноименния нов албум "Faith in the Future", в повече от 40 европейски града. Креативен, артистичен и с песен в Топ 10 на Spotify ("Back To You” с Bebe Rexha), Луи идва, за да се срещне с родната публика за първи път.
 
Миналия месец Луи се завърна към музиката с първи сингъл от албума - "Bigger Than Me", първата му нова песен след излизането на дебютния солов албум Walls, продаден в милионни тиражи през 2020. "Bigger Than Me" вече завзема радио станциите на Острова и се насочва към американските чартове.
 
 
По новия албум "Faith In The Future", който излиза официално на 11 ноември, Луи работи с известни имена като Роб Харви, Майк Кроси (The 1975, Wolf Alice), Дан Греч (The Killers, The Vaccines, Halsey), Нико Ребхер (Alice Merton), Джо Крос (Courteeners) и фронтмена на Hurts Тео Хъчкрафт. Луи записва албума с една основна цел: да създаде колекция от песни, подходящи за изпълнения на живо - задача, с която той се справя повече от добре. 
 
През 2021 г. Луи е вписан в Книгата на рекордите на Гинес с рекорд за най-много излъчвания на живо за концерт на солов изпълнител. Луи е домакин на едно от най-големите концертни събития, провеждани някога на живо, с продадени над 160 000 билета на фенове в над 110 държави и събра средства за няколко важни благотворителни организации и екипи, засегнати от пандемията. 
 
Билетите за концерта на Луи Томлинсън ще бъдат налични от 19 октомври в 11:00, когато стартира предварителната и ексклузивна продажба за членовете на Fest Club и на фен клуба на артиста, а в масова продажба и на цени от 80 до 120 лв. влизат от 21 октомври в мрежата на Ticketstation
 

Свързани новини

Бъбреци тормозят звездата

28.08.2023

Луи Томлинсън дебютира директно в топ 3

24.11.2022

Специални мерки срещу ботовете

17.10.2022

One Direction отбелязаха своя юбилей

28.07.2020

Liam Payne е готов за One Direction

27.09.2019


flash