Каква е рецептата за най-вкусните домашни гозби?

В новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA главен герой е Димитър Тончев – невероятният кулинарен гуру, който грабна златната престилка в MasterChef само на 21-годишна възраст. С феноменалния си "тако" сладолед той заплени шеф Андре Токев, като го накара да му стане фен номер едно до края на предаването.
 
 
Няколко години по-късно Димитър е вдъхновител в социалните мрежи. Следват го хиляди хора, за които вкусната храна вкъщи е мисия. Точно такава е и за Димитър. Той се старае да споделя рецепти, които са достъпни за масовата аудитория и за които не се изискват продукти, почти неоткриваеми в магазинната мрежа. Прави го с усмивка на лице, готина музика и настроение, които карат и най-страстният привърженик на fast food индустрията да влезе в собствената си кухня и да спретне нещо бързо, лесно, вкусно и от сърце.
 
Едно кулинарно изкушение обаче направи много силно впечатление в страницата на Димитър в Инстаграм – домашната лютеница, която той сътвори със семейството си около огъня. Малко хора на 22 години знаят как се прави перфектната зимнина, особено ако никога не са имали досег с живота на село. Точно затова рецептата вдъхнови малки и големи да се впуснат в "червеното" предизвикателство.
 
 
Време ли е да затваряме бурканите, каква е тайната на перфектната зимнина и кои са най-големите мечти на Димитър оттук нататък? Вижте в новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA н каналите на Radiocast в YouTube, Spotify и Apple Podcasts.

Свързани новини

Документалистът в Radiocast

22.04.2024

Димитър Маринов в Radiocast

29.03.2024

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024

Боро Първи гостува в Radiocast

01.03.2024


flash