Кристина Агилера радва феновете с ново видео към "Beautiful"

Кристина Агилера празнува 20-та годишнина на един от най-успешните си албуми Stripped.

По този повод певицата пуска нова версия на видеото на един от най-големите хитове в албума - "Beautiful". Агилера съобщи новината в социалните мрежи навръх 10 октомври - Световният ден на психичното здраве. Тя пише, че видеото ще бъде пуснато на 19-ти октомври и сподели кратък тийзър от него.

"Изключете се и се включете. Заемете своето място, излезте от мрежата, поставете ума, тялото и душата си на първо място.", пише Агилера.

"Beautiful" излиза през 2002, и достига до върха в Billboard Hot 100 на 1 февруари 2003, като прекарва общо 27 седмици в класацията. Албумът Stripped включва още водещия сингъл "Can't Hold Us Down", и достига до второто място в класацията за албуми Billboard 200, като прекарва впечатляващите 79 седмици в чарта. 

Посланието в "Beautiful" е да приемаме себе си такива, каквито сме. Лириката е дело на фронтдамата на 4 Non Blondes Линда Пери, която първоначално възнамерява да запише песента като свой солов сингъл за завръщане. Впоследствие обаче чува изпълнението на Агилера и заедно с продуцента ѝ решават именно тя да издаде песента. И не бъркат - Агилера печели "Грами" за най-добро поп вокално изпълнение, а "Beautiful" е номинирана за песен на годината и се превръща в един от най-разпознаваемите хитове на певицата.


Свързани новини

Най-добрата селeкция #FreshNewMusic

07.10.2022

Кристина Агилера с латино албум

01.06.2022

Това е вторият й албум от 20 г. насам

21.01.2022

Шест горещи музикални премиери

21.01.2022


flash