Търси в сайта...

Криста издава първия си авторски албум - У дома

У дома е там, където е сърцето.
У дома е храм, в който мислите са чисти, а думите искрени.
У дома срещите винаги са вълнуващи и емоционални.
У дома има много музика и топлина, които с щастие ще споделя.
 
След дълъг и наситен с успехи творчески път, R'n'B и соул певицата най-накрая стъпва решително с дългосвирещ авторски албум с много гости и изненади.
 
На 19 октомври в столичния Sofia Live Club Криста ще представи на публиката първия си самостоятелен албум, носещ топлото заглавие У домa. Певицата има много издадени сингли през кариерата си, но извървява дълъг път, докато стигне до квинтесенцията на артистичната си същност, за естествен завършек в един наистина съдържателен албум.
 
Освен безкомпромисна аудио продукция, текстове и аранжименти в лицето на Rachel Row и Борислав Бояджиев-Борче, в албума гостуват музиканти като Денис Попстоев, Wah Tony, Ангел Дюлгеров, Александър Обретенов, които записват колоритни сола за някои от траковете, както и Страхил Велчев-KiNK, който добавя допълнителни щрихи за уникалното му звучене.
 
В албума специално място има и парче, подарено на Криста от Румен Бояджиев (музика) и Даниела Кузманова (текст). Криста носи разнообразие в себе си и затова в албума звучи соул, с препратка към госпела, през фънки диско груув от началото на 90-те, така и смесица от R'n'B с елементи на български фолклор. Началния тон бе зададен от танцувалния сингъл "Будни" през май тази година.
 
Криста пусна свежия и игрив летен сингъл "Будни"
 
За премиерата-концерт на 19.10 на сцената с Криста ще бъде цял бенд и специални гости - Бобо, Елена Кокорска и мн. др. За всеки закупен билет/вход, гостите на шоуто ще получат копие CD от албума на певицата. 
 

Свързани новини

Криста с нов сингъл

19.05.2022

Криста със заявка за голям хит

26.11.2020


flash