Търси в сайта...

Джони Деп се загаджи с адвокатката си Джоел Рич

Нова романтична история за Джони Деп. Актьорът и адвокатката му Джоел Рич имат романтична връзка, написаха светските издания отвъд Океана.

Според информацията на US Weekly химията между двамата е огромна. Изданието се позовава на собствен източник, според когото връзката им е все още на ранен етап, но се предполага, че двамата са успяли да останат анонимни в продължение на месеци.

37-годишната британка е в процес на развод със съпруга си, от когото има две деца. Тя се запознава с 59-годишния актьор през 2018 г., когато той води дело срещу таблоида The Sun в Обединеното кралство. Вестникът го нарече "бияч на жени", но, въпреки че впоследствие осъди бившата си съпруга Амбър Хърд, Деп загуби това дело.

Рич не беше част от правния екип, който го представляваше в процеса му за клевета срещу Амбър Хърд, но брюнетката  присъстваше в съдебната зала във Вирджиния, за да демонстрира своята подкрепа за актьора.

Вероятно по това време връзката между двамата вече е била факт. Тогава таблоидите заподозряха, че Деп се среща с другата си адвокатка - Камил Васкес, която обаче бързо отрече клюките, като ги определи като "сексистки" и "неетични".


Свързани новини

Джони Деп е крал Луи XV

13.07.2023

Джони Деп се просълзи в Кан

17.05.2023

Още месец до концерта на Джони Деп

12.05.2023

Кои са най-търсените звезди през 2022

29.12.2022

Чакаме "Карибски пирати 6"

24.11.2022


flash