Ицо Хазарта осмива наред с "Депутата Христо"

Рапърът Ицо Хазарта избухна с ново парче, което е силно натоварено с политически послания.

В разгара на кампанията за парламентарните избори на 2 октомври, на които Хазарта отново е кандидат-депутат от "Продължаваме промяната", рапърът Христо Петров - Ицо Хазарта отново използва това, което прави най-добре, а именно музиката и текста, за да изобличи хора и явления в нашето обществено и политическо пространство. Включително и себе си! 

В новото си парче Хазарта иронизира голяма част от това, на което е станал свидетел в 47-ия парламент, в който той беше народен представител в продължение на осем месеца. В текста се възпява "държавата на двамата шопара", и се казват имената на Бойко Борисов, Ахмед Доган, Делян Пеевски, Слави Трифонов, Десислава Атанасова и Костадин Костадинов. Част от изказванията на изброените от парламентарната трибуна са включени в песента. 

Основният лайтмотив на песента е: Виж кво, според мен за всичко е виновен лично депутата Христо", както и "Гледай го вече осем месеца и нищо".

Хазарта отново показва, че е изключително добър в това да иронизира обществените процеси. За броени часове парчето има повече от 250 хиляди гледания в YouTube и е споделяно от стотици фенове в социалните мрежи. Журналистът Иван Бедров написа: Най-после нещо интересно в кампанията: 


Свързани новини

Ицо Хазарта с нова песен

28.04.2021

Ицо Хазарта с коледен концерт в НДК

29.11.2019

Ицо Хазарта - "Браво"

26.02.2019

Акага и Ицо Хазарта с общ сингъл

10.06.2015


flash