Устата стартира национално стенд ъп турне "Звездите отзад"

Какво друго се очаква от Иван Динев-Устата, освен нещо, за което дълго ще се говори. 
 
Шоуто "Звездите отзад" тръгна официално на своя национален тур, а стартът бе не къде да е, а зад решетките - буквално! Устата влезе в Женския затвор в Сливен, за да даде славен старт на своето стенд ъп шоу, в което под прицел са така наречените "най-големи български звезди".
 
 
Комедията е готова да атакува и най-авторитетните зали в страната. А защо не в клубовете, където Устата с едно щракване на пръсти би събрал многолюдна публика?! Защото "Звездите отзад" е мултимедиен спектакъл за мащабна сцена - разказва шоуменът, а феновете му добавят: шоуто е вече мега популярно, оказва се тясно за малките пространства и е крайно време стенд ъп-а да влезе в театъра?! 
 
За безобразен смях да се готви публиката на: Драматичен театър Видин (28.09.2022); Общински младежки дом в Монтана (29.09.2022); Зала „Възраждане“ Габрово (05.10.2022); НЧ „Надежда- 1869“ във Велико Търново (06.10.2022); „Канев център“ -Русе (12.10.2022);  Културен дом „Арсенал“ Казанлък (13.10.2022); Зрителна зала в Ямбол (14.10.2022); Фестивален и конгресен център във Варна (31.10.2022) и  театър „Сълза и смях“ - София на 04.11.2022, като финален спектакъл.  
 
 
Наричат "Звездите отзад" нетипичен стенд ъп, не само защото самото шоу е  представено от ярка и неподражаема звезда, но и защото героите в него са едни от най-популярните личности от българския шоубизнес. Устата, в своя великолепен стил играе с имена и случки, пуска органичен смях директно в публиката, обръща темите, избухва в емоциите и поднася фантастична стенд ъп програма, след която всичко друго ти се струва скучно. 
 
А защо турнето започва от затвора? "Защо не", отговаря Иван Динев, "Лишените от свобода не са лишени от чувство за хумор. А и там имам стабилна гаранция, че публиката няма да избяга…Пък и аз съм наистина подходящият човек, за да изнесе шоу там. Твърде рисковано би било да поканят Ергенът например.", казва шеговито Устата. 

Свързани новини

Предстои "Голямото хранене на УСТАТА"

17.09.2020


flash