Джъстин Бийбър страда от частична парализа

Световната звезда Джъстин Бийбър съобщи, че отново прави пауза в концертите си. Причината - частична парализа на лицето му, причинена от синдрома на  Рамзи Хънт - усложнение на херпес. 

През юни 28-годишният канадец отложи северноамериканската част от турнето си "Justice" заради проблемите. Сега не е сигурно, че турнето ще бъде възстановено. 

Наскоро Бийбър се върна на сцената, изнасяйки шест концерта в Европа, както и на фестивала "Рок в Рио" в Бразилия този уикенд. Но днес той заяви, че завръщането му на сцената е било преждевременно:

"През изминалия уикенд изнесох концерт на "Рок в Рио" и дадох всичко от себе си на хората в Бразилия. След като слязох от сцената, изтощението ме завладя и осъзнах, че в момента трябва отново да превърна здравето си в приоритет", каза Бийбър. "Така че за момента ще си взема почивка от турнетата", добави изпълнителят на "Peaches".

"Ще се оправя, но имам нужда от време, за да си почина и да се оправя. Толкова се гордея, че мога да представя това шоу и нашето послание за справедливост на света".

Синдромът на Рамзи Хънт е рядко неврологично заболяване, което може да възпали и парализира лицевия нерв и да причини болезнен обрив около ухото или устата. В допълнение към лицевата парализа, то може да причини загуба на слуха.

Бийбър има десетки изпълнения по целия свят, планирани до март 2023 г. Суперзвездата не даде приблизителен срок за възстановяване, нито посочи дали турнето "Justice" някога ще бъде възобновено, съобщиха световните агенции. 


Свързани новини

Честито!

13.05.2024

След дългата пауза заради болестта

08.02.2024

Джъстин и Хейли Бийбър в очакване

18.04.2023

Звездата боледува

02.03.2023

Бийбър се разделя с музикалните си права

23.12.2022


flash