"Най-търсеният мъж на света": Хари Стайлс на корицата на сп. "Rolling Stone"

Поп певецът Хари Стайлс блесна на корицата на новия брой на сп. Rolling Stone. Изданието представя британската звезда с провокативното заглавие "Най-търсеният мъж на света". 

Поп звездата блесна на септемврийската корица на общо 14 издания на списанието по света. 

В интервюто си за музикалното издание поп иконата разказва за най-успешната си година в музикално отношение досега. Хари все още е на върха на класациите с третия си студиен албум Harry's House, който излезе през пролетта. Сингълът "As It Was" се превърна в най-популярната му песен, поставяйки рекорди за стрийминг и оглавявайки класациите в 25 страни, включително 10 седмици подред в САЩ.

Скоро бившият член на One Direction представя и двата си нови филма, в които играе главната мъжка роля. Ще го гледаме в "My Policeman" и "Don’t Worry Darling" - режисьорският дебют на приятелката му - актрисата и режисьор Оливия Уайлд. Певецът открехва и завесата към връзката си със синеоката красавица.

Хари споделя още детайли от личния си живот, говори за активизма и сексуалността си, като последното определено е голяма тема от години. Хари е възприел флуидността на пола в своята визия, като Мик Джагър и Дейвид Боуи преди него, пише Rolling Stone. Изпълнителят многократно е изтъквал колко е назадничаво да слагаш етикети или да поставяш хората в рамки.

"Понякога ми казват: "Ти си бил публично само с жени", а аз не мисля, че съм бил публично с някого. Ако някой те снима с някого, това не означава, че ти имаш обществена връзка или нещо подобно.", казва Стайлс засягайки темата за интимните си връзки.

Хари Стайлс продължава да обикаля света с турнето си "Love On Tour show". Утре шоуто му ще бъде на сцената на престижната сцена на "Медисън Скуеър Гардън" . Ето сетлиста, с който се представя звездата: 

1. Daydreaming
2. Golden
3. Adore You
4. Daylight
5. Keep Driving
6. Matilda
7. Little Freak
8. Satellite
9. Cinema
10. Music For A Sushi Restaurant
11. Treat People with Kindness
12. What Makes You Beautiful
15. Late Night Talking
16. Watermelon Sugar
17. Love Of My Life
18. Sign Of The Times
19. As It Was
20. Kiwi

Свързани новини

Най-богатите британци под 30 години

03.11.2023

Сега вече и официалното видео

21.07.2023

Защо замерват артистите на сцената?

12.07.2023

Поредна звездна жертва

10.07.2023

Нов клип от Хари Стайлс

04.05.2023


flash