В петък започва ARTE FEASTIVAL – забавления за цялото семейство

ARTE FEASTIVAL стартира този петък.
 
Окончателната програма вече е на сайта на фестивала по зони, дни и часове, за да може посетителите да се запознаят с нея и да няма риск да изпуснат любимите си артисти в трите, пълни със забавления дни, във Велинград. 
 
 
CHEF’s Stage 
На CHEF’s Stage талантливи шеф готвачи ще разкрият тайните на своите кулинарни шедьоври. В кухнята на открито на ARTE FEASTIVAL влизат Лео Бианки, Иван Звездев, Атанас Балкански, Август Попов, Савина Николова, Даниела Динева, Ваня Иванова, Валентина Вълкова и Виолина Маринова. Добрата храна върви ръка за ръка с доброто настроение, а отговорен за това, като водещ на кулинарната програма, за втора поредна година, ще е Игор Дамянов. 
 
 
COMEDY & CINEMA Club
Усмивките са задължителни и в COMEDY & CINEMA Club. Там обаче няма да са предизвикани от амюз буш, а от духовитостта на обичаните родни комедианти и артисти. Тази година част от ARTE FEASTIVAL стават Христо Шопов, Христо Гърбов, Филип Аврамов, Владислав Карамфилов – Въргала, Мария Сапунджиева, Део, Димитър Иванов – Капитана, Благой Бойчев, Надя Брайт и Моника Найденовa.
 
 
KIDS Zone
Зоната, строго забранена за родители, е изцяло на разположение на най-малките посетители на фестивала и е специално обособена за арт-занимания, състезателни игри, танцови анимации, както и интерактивни шоута и научен клас, водени от Явор Денчев. В KIDS Zone Arte Animakers ще се грижат за положителните емоции, въображението, любопитството и желанието за нови знания и умения на децата. Припомняме, че вечер в специална зона KindergARTEn професионалисти в гледането на хлапета ще осигурят на родителите възможност спокойно да се насладят на любимите си музикални изпълнители и на чаша летен коктейл на баровете на ARTE FEASTIVAL. 
 
 
MUSIC Stage
Културното и стилово разнообразие на музиката на ARTE FEASTIVAL е гаранция за идеалната фестивална атмосфера. Артистите, на които публиката ще се наслади пред MUSIC Stage, са неповторимата ZAZ, балканските весели Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra и S.A.R.S, легендарните скандинавци от The Cardigans. Подредбата им и часът, в който се очаква да излязат и останалите изпълнители – John Newman, Faithless (DJ Set), Bomfunk MC’S, Leeroy Thornhill, Amparanoia, Aronchupa & Little Sis Nora, Delinquent Habits, Gipsy Groove, Kosheen и N.O.H.A. са в пълната програма на ARTE FEASTIVAL.
 
 
Билети за семейния фестивал на България: artefeastival.bg/information/tickets/ и последни с отстъпка за членове на Fest Club. За повече информация и всички новини около АRTE Feastival посетете страниците на фестивала във facebook и Instagram.

Свързани новини

ARTE FEASTIVAL е за всички

17.08.2022

Още звезди идват за ARTE Feastival 2022

24.03.2022


flash