Търси в сайта...

Coldplay и Натали Имбрулия почетоха от сцената Оливия Нютън-Джон

Певицата Натали Имбрулия стана поредната гост-звезда, която се присъедини към суперуспешното турне "Music of the Spheres" на Coldplay. 

Групата покани австралийската звезда на сцената на "Уембли" в английската столица, за да изпълни своя хит-сингъл "Torn", а след това да отдаде почит на покойната певица Оливия Нютън-Джон с класиката от "Брилянтин" - "Summer Nights". Дуетната й половинка бе вокалистът на Coldplay Крис Мартин, с когото перфектно пресъздадоха изпълнението на Оливия Нютън-Джон и Джон Траволта. В мрежата очаквано има много клипчета от страхотния момент от шоуто - eто две от тях:  

Австралийско-британската изпълнителка почина на 8 август след дългогодишна битка с рака на гърдата. Тогава Имбрулия сподели, че е съкрушена и написа: "Когато бях малко момиче, затварях очи и пеех нейните песни и си мечтаех един ден да бъда на сцената и да пея точно като нея. Тя беше магия. Огромно вдъхновение за мен и толкова много други млади изпълнители, които пеят с четката си за коса в ръка." 

Групата спази традицията си да кани звездни изпълнители на концертите си в Лондон. Преди дни на сцената на "Уембли" с Крис Мартин и компания се качи Крейг Дейвид, а на откриването на турнето им пя Кайли Миноуг. Заедно с бандата пяха още Селена Гомес и Шазни Люис от All Saints. Междувременно Coldplay обяви, че удължава суперуспешното си турне с дати и през 2023 година. 


Свързани новини

Coldplay с концерт във Филипините

25.01.2024

Включи се и ти!

07.11.2023

Coldplay и Педро Паскал в SNL

01.02.2023

Хубави и лоши новини около Coldplay

05.10.2022

Нова версия на "The Scientist"

31.08.2022


flash