Том Холанд приключи със социалните мрежи, ще спасява психичното си здраве

Том Холанд, прочул се с превъплъщението си в комиксовия герой Питър Паркър в последните няколко филма за Спайдърмен, заяви в свой скорошен пост, озаглавен "Здравейте и сбогом", че се отказва от социалните мрежи, защото са пагубни за психичното му здраве, предадоха редица чуждестранни медии, съобщава life.dir.bg.
 
Актьорът, който е на двадесет и шест години, е поредната млада звезда след Селена Гомес, която обсъжда как социални мрежи като Туитър и Инстаграм могат да имат вредно въздействие. Много от почитателите му аплодираха онлайн взетото от него решение, като един от тях го определи като "изключително умен ход"
 
В публикувания видеоклип холивудската знаменитост, партнирала си с имена като Марк Уолбърг, Антонио Бандерас, Робърт Дауни-младши и др., казва: "Смятам, че Инстаграм и Туитър са свръхстимулиращи и потискащи. Увличам се и попадам в спирала, когато чета неща за мен в мрежата и в крайна сметка това е много вредно за психическото ми състояние. Затова реших да се оттегля и да изтрия приложенията".
 
 
Том Холанд започва кариерата си в мюзикъла "Били Елиът" на лондонска сцена, а след това се снима във филмите "Невъзможното", "В сърцето на морето" и "Uncharted: Извън картата". Най-известен е с ролята на Човека-паяк във филмовата вселена на "Marvel", среящнала го с настоящата му половинка Зендая, която също участва в лентата.

Свързани новини

Том Холанд си взима почивка от киното

08.06.2023


flash