Прея разказва за любовните магии, които забърка това лято

С новата си песен "Цяла нощ" младата изпълнителка иска да пренесе слушателите в един свят на безкрайно лято, незабравими спомени и нестихващи емоции, където времето е размито.
 
""Цяла нощ" се роди много бързо и органично. Вълнувах се от началото на летния сезон и исках никога да не свършва. Вдъхновение за текста и настроението на песента получих именно от историите и моментите, които искаме да продължават вечно. Както винаги, работата по песента беше изключително приятна. Този път колаборацията с Денис Попстоев е още по-близка, той има огромна заслуга и за вокалната линия, аз пък се включих по-активно в аранжимента на песента. В момента, в който приключихме работата по създаването и двамата осъзнахме, че това е песен, която има нужда да изживее своето лято."
 
 
Сюжетът разказва как младата изпълнителка открива магическите си женски сили и с тяхна помощ успява да спечели сърцето на любимото си момче. Под влиянието на любовната магия, двамата се впускат в безкрайни приключения, над които времето няма власт. Официалното видео към песента е заснето на няколко локации в град Варна. Снимките са продължили "Цяла нощ", а за Прея това е един от най-вълнуващите проекти, които е продуцирала.
 
"Снимахме във Варна по няколко причини, една от които е настроението, носено от морето и перфектната му симбиоза с посланието на песента. Също така аз самата вярвам, че от този град струи много силна енергия и кипи живот, поне през лятото, когато аз го посещавам. Има много интересен дух, по-различен от други морски дестинации. Много се радвам, че се получи да заснемем видеото именно там."
 
Творческата концепция зад клипа е създадена от Иван Горанов и Прея, а ко-режисьор и оператор е Христин. "Това е първият път, в който работя с двамата под тази форма и съм изключително щастлива, защото имат различни и уникални гледни точки сами по себе си, които допринесоха много за цялостния процес."
 
След малко повече от месец, на 22.09, Прея ще отпразнува своя рожден ден с концерт на живо в кино "Кабана". Младата изпълнителка е подготвила много изненади и подаръци за гостите на събитието, а на сцената с нея ще излязат артисти, с които тя си е колаборирала през годините.
 

Свързани новини

Чакаме "Trace Talent" у нас

08.05.2024

Прея се връща към корените си

11.05.2023

Виж A.L.E.K.S и Preyah в "Празна стая"

29.11.2021

A.L.E.K.S представя дебютния си албум

28.07.2021

Прея на сцената на Sofia Live Club

20.02.2018


flash