Актьорът Филип Буков в новата песен на Виктория - "How to Ruin a Life"

Певицата Виктория представи новата си песен "How to Ruin a Life". 
 
На обложката на "How to Ruin a Life" Виктория си партнира с популярния млад български актьор Филип Буков. Той участва в сериалa "Татковци“ и е спряган за новия "Ерген“ в хитовото риалити, излъчено за първи път в България тази пролет.
 
Виктория споделя за песента: "Дълго работихме по този сингъл и съм много щастлива, че най-накрая можем да го споделим със света. Много от моите фенове, колеги и приятели са изненадани как звучи "How to Ruin a Life“ и ме виждат в по-различна светлина. В друга светлина съм и във фотосесията за клипа. На мотор и с екранен партньор - Филип. Не се изненадвайте да ме виждате на мотор. Карам курсове и се надявам скоро да имам и свой.“
 
 
Певицата ще има възможност да изпее на живо новата песен пред международна публика по време на предстоящите си участия в Португалия и Дания, и пред българските си фенове по време на участията си в страната лятото.
 
Музиката и текста на "How to Ruin a Life" са дело на Виктория, шведските композитори Оливър Бьорквал и Хелена Ларсон, както и американката Софи Хинтц.

Свързани новини

Ново от VICTORIA

23.02.2024

Коледна изненада

28.11.2023

Пош и Бекс споделят в нов сериал

05.10.2023

Певицата с нов личен проект

04.10.2023

Двойката е влюбена в Черна гора

04.08.2023


flash