Търси в сайта...

Популярни личности в кампания срещу мрънкането

Популярни личности, артисти, както и родни инфлуенсъри се включиха в социална кампания под наслов #СтигаМрънка, инициирана от Career Show. Кампанията цели да провокира хората в посока развитие и действие, загърбвайки различни демотивиращи оправдания.
 
За втора година екипът на Career Show обединява родни популярни лица в каузата да предадат заедно посланието в борба с вкорененото в българско съзнание клише, че "нищо не можем да променим". Десетки актьори, музиканти, журналисти, спортисти и инфлуенсъри се включиха със своя личен призив в мотивиращ видеоклип, за да напомнят, че конструктивното мислене е пътят към успеха.
 
 
"Стига мрънка" е израз, който е много типичен у нас, за да си напомним шеговито, че шанс за положително развитие винаги има. Нашият екип ежедневно работи както с активни млади хора, така и с доказани професионалисти и успешни личности, които всеки ден ни доказват, че успехът е постижим. Именно затова за втора година решихме да обединим доказани имена в различни сфери, които могат да използват влиянието си в една положителна посока. Така успяхме да съберем различни послания, с които да инвестираме в удовлетвореността, да провокираме мисленето на хората и да предизвикаме към действие. "Стига мрънка" е нашият начин да мотивираме и вдъхновим хората да следват мечтите си", споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Свързани новини

Барби на 65

10.07.2024

Пет дестинации на 50 км от София

30.05.2024

Family Fantasy Land за Деня на детето

22.05.2024

Радио Fresh! празнува рожден ден

06.05.2024

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024


flash