Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха

Певицата и актриса Дженифър Лопес и актьорът и режисьор Бен Афлек се ожениха на тайна сватба в щата Невада. Това става ясно от публикувани в събота съдебни документи.
 
Брачното свидетелство е издадено от окръг Кларк, който включва Лас Вегас. Певицата е решила да вземе фамилията на мъжа си, показват още документите.
 
 "Беше супер, супер малка церемония. Майката и децата на Дженифър бяха там. Влюбените просто искаха да се оженят и го направиха.", казва анонимен източник на сп. People.
 
Лопес потвърди сватбата им във Вегас в своя бюлетин в неделя, завършвайки писмото с новото си име: г-жа Дженифър Лин Афлек, пише CNN.
 
Джей Ло (52) и Бен Афлек (49) имат дългогодишна история. Двамата се срещнаха през 2002 г. на снимачната площадка на филма "Трудна свалка". Връзката между двете звезди продължи около две години под зоркото око на папараците. Техният брак, предвиден за 2003 г., бе отложен, а след това двамата се разделиха. Те се събраха отново миналата година и през април обявиха, че са се сгодили.
 
Лопес има зад гърба си три брака, в това число с певеца Марк Антъни, от когото има близнаци. Афлек бе женен за актрисата Дженифър Гарнър, с която споделя три деца.

Свързани новини

Джей Ло с нова изненада

28.11.2022

Почетоха Джей Ло

06.06.2022

Бенифър в предбрачна треска

27.04.2022

Тайната е разкрита!

14.04.2022

Отново заедно - дотук добре. А сега?

15.02.2022


flash