Търси в сайта...

Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха

Певицата и актриса Дженифър Лопес и актьорът и режисьор Бен Афлек се ожениха на тайна сватба в щата Невада. Това става ясно от публикувани в събота съдебни документи.
 
Брачното свидетелство е издадено от окръг Кларк, който включва Лас Вегас. Певицата е решила да вземе фамилията на мъжа си, показват още документите.
 
 "Беше супер, супер малка церемония. Майката и децата на Дженифър бяха там. Влюбените просто искаха да се оженят и го направиха.", казва анонимен източник на сп. People.
 
Лопес потвърди сватбата им във Вегас в своя бюлетин в неделя, завършвайки писмото с новото си име: г-жа Дженифър Лин Афлек, пише CNN.
 
Джей Ло (52) и Бен Афлек (49) имат дългогодишна история. Двамата се срещнаха през 2002 г. на снимачната площадка на филма "Трудна свалка". Връзката между двете звезди продължи около две години под зоркото око на папараците. Техният брак, предвиден за 2003 г., бе отложен, а след това двамата се разделиха. Те се събраха отново миналата година и през април обявиха, че са се сгодили.
 
Лопес има зад гърба си три брака, в това число с певеца Марк Антъни, от когото има близнаци. Афлек бе женен за актрисата Дженифър Гарнър, с която споделя три деца.

Свързани новини

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Джей Ло тръгва на турне

19.02.2024

Джей Ло на премиерата на филма си

16.02.2024

Джей Ло остана без коса

07.02.2024

Чуйте новата песен на Джей Ло

05.02.2024


flash