Дует Авеню с бутиков концерт на остров Св. Анастасия

Авеню ще изнесат един личен концерт на остров Света Анастасия на 6-ти август тази година.
 
Това ще бъде дългоочакваната среща на дуета с тяхната публика, като локацията на събитието е избирана специално, за да допринесе за цялостното изживяване от концерта, информира life.dir.bg.
 
Началото на тази музикална среща започва от Порт Бургас, от където почитателите на дуета с корабче ще се озоват на най - романтичното място в Бургаския залив - остров Света Анастасия, за да се насладят на вълшебни моменти под звездите с вечните хитове на дуета.
 
На сцената с дъх на море, заедно с дует Авеню ще излязат и техните музиканти Васил Иванов (програминг и синтезатори), Юлиан Янев (клавир), Щерион Пилидов (китара), Стефан Попов (барабани), Христина Нейкова (беквокали), които ще поднесат на своите фенове един емоционален музикален спектакъл, в който ще представят любимите на публиката "Безвремие", "Свобода", "Спомни си ти за мен", "Лъжи" и ще изпълнят вечните класики "Пропилени дни", "Живели ли сме някога преди", "Бягство" и много други песни от техния богат репертоар.
 
Може да закупите своя билет за тази емоционална и незабравима среща с дует "Авеню" под звездното небе на откритата сцена на остров Света Анастасия в:
- Туристически информационен център "Часовника", гр. Бургас
- Туристически информационен център "Магазия 1", гр, Бургас

Свързани новини

Знакова премиера отвъд Авеню

28.03.2024

Авеню - “Спомни си ти за мен”

11.04.2016


flash