Mattego кани на танц с новия си летен сингъл "Дилема"

Mattego отправя горещо танцувално предложение към всички купонджии това лято с новия си сингъл "Дилема". 
 
Един от най-популярните български TikTok инфлуенсъри, Mattego, който стремглаво се впусна в музикална кариера и това е третият му сингъл в последната година, работи по "Дилема" с хитмейкъра Mitko Beat, създавал песни за Жана Бергендорф, както и за други известни тиктокъри (Денислав Димчев, VessoU и др.)
 
 
"Работим по "Дилема" от близо 7 месеца, но умишлено забавихме премиерата, защото тя носи лятно настроение и искахме да я подарим на слушателите точно със старта на горещите дни и партитата", споделя Mattego.
 
Сингълът излиза и с интересно видео, дело на режисьора Николай Драганов и оператора Борил Петков, с които изпълнителят работи не за първи път. В клипа по закачлив начин се преплитат ретро телефони и телевизори с TikTok и модерна визия ала "Игра на калмари". "Заради снимките си припомних и едно мое старо хоби – карането на мотори. Като дете много обичах да се придвижвам на две гуми", споделя Mattego.
 
TikTok предизвикателствата за всеки нов сингъл остават запазена марка на Mattego и "Дилема" няма да направи изключение. Изпълнителят е подготвил танцова надпревара за последователите си, чиито движения е заснел в сърцето на Болоня. Може да се включите в предизвикателствата още днес, като ще ги откриете в профила на Mattego в TikTok.

Свързани новини

MATTEGO поведе тренда

11.04.2022

Изненада от Fabrizio Parisi & The Editor

30.06.2021


flash