Рут Колева ‒ интимна с лятото в Moving On

"Moving On" подава нова доза Рут такава, каквато я харесваме: безгрижна и безгранично талантлива. Парчето пристига след международния успех на "Kiss My Attitude" и представянето на Рут Колева в South by Southwest в САЩ като единствения участник от България.  
 
"Moving On" отключва горещите месеци, за да напомни, че очарованието на живота може да бъде споделено в невинна лятна забежка, след която просто сменяш посоката на чувствата. Актьорското решение в сюжета е представено от Зуи Хашмонай, който явно следва стъпките на знаменитата си майка ‒ актрисата Касиел Ноа Ашер.
 
Зуи и Рут забъркват романтичен сюжет, а очевидната химия помежду им е запечатана майсторски в кадрите на режисьора Мартин Бисеров. Мартин и Рут работят за пръв път заедно, за разлика от останалите в творческия екип. 
 
 
Музиката на "Moving On" е композиторското виждане на звездния тандем  Георги Линев-Kan Wakan и Рейчъл Роу. Двамата за втори път "произвеждат" хит за Рут след работата им по великолепната "Oceans". Текстът е създаден от Рейчъл, като в думите сякаш е скрита пророческа магия, защото Рут споделя: "Рейчъл винаги пише песни, които ми се сбъдват лично. В текста на "Moving On" е запечатано посланието за това, че каквото и да се случи, продължаваш живота си напред. Така че, признавам ‒ това е песен, която е свързана с нов етап от живота ми".  

Свързани новини

Певицата с нов сингъл

22.01.2024

Ново предизвикателство за певицата

08.08.2023

Kлипът е вдъхновен от японско аниме

07.07.2023

Странна новина развълнува феновете

29.03.2023

Рут Колева с нова песен и клип

27.02.2023


flash