Да се изгубим с The Editor и неговия двоен сингъл "Lost"

The Editor, написал музиката на едни от най-популярните хитове в България в последните години и вкарал 4 песни в MTV (Love is Free – Fabrizio Parisi & The Editor and Fenry, Salty by Ruth Koleva Remix – Fabrizio Parisi & The Editor, The Boy Is Mine Remix – Fabrizio Parisi & The Editor, Peyton & Greg Gould, Prison – Fabrizio Parisi & The Editor and Grafa), излиза със самостоятелен двоен сингъл "Lost".
 
 
За "Lost" The Editor работи с британския хип-хоп и R&B изпълнител Tee Rare, който, докато не е зад микрофона, е сърдечен хирург! Колаборацията им и музикалната химия помежду им се получава от първия път и затова решават да запишат още едно парче – "Good, Bad and in the Middle" – второ от премиерния сингъл. Автор на музиката, текста и аранжимента и на двете песни от сингъла е самият The Editor.
 
 
В един от най-актуалните в света в момента стилове – синт поп, The Editor създава "Lost" като проект, който не може да се побере в географски граници. Още по-малко с внушителните вокали на Tee Rare.
 
Видеото към песента разказва емоционалната история на почти всяка любов, която неминуемо преминава през спадове и върхове, и за да я запазиш трябва да подредиш добре приоритетите си и да направиш поне няколко компромиса. Да се чувства изгубен се е случвало на всеки, но за да се намериш  трябват сили и "Lost" ти ги дава.
 

Свързани новини

ALMA с изненадващо EDM парче

06.12.2023

DIA с нова песен!

30.09.2022

Поли Генова с ремикс на "No More"

29.10.2021

Излезе видеото към "Wind Of East"

15.10.2021

Fabrizio Parisi и DIA с нова песен

08.10.2021


flash