Ерос Рамацоти отново в България догодина!

Един от най-любимите световни артисти Ерос Рамацоти се завръща в България за концерт в София през 2023 г.
 
Италианският певец ще пее в Арена Армеец на 25 април по покана на Fest Team като част от колосално световно турне, което стартира тази година по повод Battito Infinito – новия албум на изпълнителя. 
 
Без съмнение Ерос Рамацоти е един от най-успешните артисти и песните му не само бележат историята на италианската музика, но и са обичани и ценени по целия свят. Впечатляващите цифри говорят сами – 70 милиона продадени плочи, 2 милиарда стрийма и почти 2 милиарда гледания в YouTube. 
 
След 14 студийни албума, напълно разпродадени европейски и световни турнета, безброй награди и признания, Ерос празнува 35 години от кариерата си с огромно световно турне – нова глава в неговата артистична и музикална кариера в едни от най-престижните арени по света, което започва на 15 септември 2022 в La Maestranza в Севиля, след това в Агридженто, Верона, Атина и Кесария. 
 
Ерос Рамацоти ще отпразнува новия си албум Battito Infinito, който излиза на 16 септември, с мащабно турне в 60 града по света и София е една от неговите спирки.
 
"Планирах тези концерти, за да отпразнувам по-добре новите песни, които предстои да бъдат издадени. Участвах активно, проследявайки всеки един етап от работата и грижейки се за всеки детайл и нюанс. Във всеки от  един от тези концерти ще има малка част от мен и моята история. Нямам търпение да се срещна и да прегърна отново феновете си по целия свят, защото вярвам, че това е най-добрият начин да посрещнем този сложен момент и да започнем да правим музика отново. Заедно.", споделя Рамацоти.
 
Билетите за концерта му в България ще бъдат пуснати в предварителна продажба на 21 юни, а на 23 юни – влизат и в масова продажба в мрежата на Ticketstation и Eventim
 

Свързани новини

Ерос Рамацоти - на крилете на любовта

23.08.2023

Ерос Рамацоти взриви 12 000 в София

26.04.2023

Ерос Рамацоти пристига у нас днес

24.04.2023

Секс символът има внук

31.03.2023

Ерос Рамацоти с ново видео

12.12.2022


flash