Акустичният концерт на Графа в Пловдив се мести в зала "Сила"

От продуцентска компания "Монте Мюзик" съобщиха, че метеорологичните условия няма да попречат на провеждането на дългоочаквания акустичен концерт на Графа "Утре отново" в Пловдив, първоначално планиран за 11 юни в Античен театър. Събитието ще се състои ден по-късно, на 12 юни, а мястото е зала "Сила". Закупените билети ще важат без презаверка, началният час се запазва.
 
Преди няколко месеца Влади Ампов – Графа обяви, че работи по нов, изцяло акустичен концертен проект, който ще представи за първи път на 11 юни в Пловдив. При новината за лошото време и вероятността публиката да не се чувства комфортно при евентуални бури и валежи, екипът на певеца за по-малко от 24 часа успя да организира преместването на събитието на закрито, макар и ден по-късно.
 
Графа твори музикално вълшебство в акустичната концертна поредица "Утре отново"
 
Концепцията на акустичният концерт "Утре отново" е публиката да се чувства уютно, докато се наслаждава на новите версии на големите хитове на Влади Ампов. В последна сметка целта ще бъде изпълнена, защото сценографията, звука и осветлението вече са приспособени към акустиката и архитектурата на зала "Сила".
 
Билети за концерта на 12 юни вече може да закупите в мрежата на Eventim, както и за следващите акустични концерти в Бургас – 16 юни, Варна – 15 юли и Русе – 16 септември.
 

Свързани новини

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

08.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023

Графа с ново видео

19.10.2023

Звездата смая десетките хиляди фенове

02.10.2023


flash