Новата песен на PSY надхвърли 200 милиона гледания в YouTube

Южнокорейският певец PSY има още едно видео с 200 милиона гледания в YouTube -  "That That" с участието на Шука (изписвано на латиница Suga, но на корейски се произнася с "к", не с "г") от BTS. 
 
"200 милиона!! Благодаря за всичко #thatthat_psyxsuga", написа 44-годишният рапър в Twitter
 
PSY и Шука издадоха "That That" през април миналата година, припомня vesti.bg. В него двамата се правят на каубои, които се конфронтират в Дивия запад. Видеото "That That" е първото от корейски изпълнител, достигнало 200 милиона гледания в YouTube тази година, но успехът му не е изненадващ - макар PSY да е изпълнител с безспорен успех, феновете на BTS са известни като едни от най-запалените и безусловно подкрепящи каквото и да изкарат на пазара любимците им - заедно или поотделно. 
 
 
"Когато се срещам с по-млади изпълнители, не искам да ги карам да се чувстват дискомфортно", каза тогава PSY. "(Шука) не само е по-нов от мен в бизнеса, но го чувствам и като приятел." "Сякаш работех с приятел от детството. Това направи писането на песента още по-забавно", добави Шука. "Станахме един вид най-добри приятели."
 
"That That" е първата песен от албума PSY 9th. Най-известният сингъл на PSY е "Gangnam Style".

Свързани новини

Рекодите на "Gangnam Style"

03.04.2023

Psy се връща с нов албум

26.08.2015

"Gangnam Style" буквално счупи YouTube

04.12.2014

Psy feat. Snoop Dogg - "Hangover"

09.06.2014

Psy с нов албум през септември

31.07.2013


flash