Джон Нюман пусна заразителния нов сингъл "Holy Love"

Мултиплатинената икона Джон Нюман разкри новия си сингъл "Holy Love". Задвижен от извисяващите се, незабавно разпознаваеми вокали на Джон, "Holy Love" е вдъхновяваща модерна поп балада със заразителна денс енергия. 
 
 
Джон Нюман е три пъти оглавяващ класациите певец, автор на песни DJ и звукозаписен продуцент с 3 #1 британски сингъла, #1 албум с платинени продажби и над 3 милиарда слушатели. Той е най-добре познат със сингъла ‘Love Me Again’, който оглави #1 в Британската класация за сингли и се появи във FIFA 14, като написа съвместно и пя в #1 сингъла на Rudimental, ‘Feel the Love’, и ‘Blame’ на Калвин Харис, който също оглави британските класации, а Джон го представи на сцената на Coachella с Харис и Риана през 2016. Той има 3 номинации за награди Brit, една номинация за Ivor Novello и безброй други първокласни колаборации с Давид Гета, Sigala, Galantis, Sigma, Kygo, Mistajam, Пийт Тонг и Найл Роджърс.
 
След като подписа с Warner Records, в тази нова и вълнуваща глава от кариерата си Нюман прегръща DJ-ството и продуцентските си корени със звучене, много вдъхновено от денс записите, с които е пораснал и изпълнявал като млад DJ в Йоркшир. Той стартира 2022 с веселия сингъл ‘Waiting For A Lifetime’, който оттогава е ремиксиран от Джес Бейс и стои на #5 в US Dance Radio. По-рано тази година Джон направи guest mix в радио шоуто на Sigala, Sounds of Sigalа.
 
Едно от най-големите имена в британската музика, с ‘Holy Love’ Джон Нюман е в най-смелата си и брилянтна форма.

Свързани новини

Още звезди идват за ARTE Feastival 2022

24.03.2022

Джон Нюман с нов сингъл

17.01.2022

#FreshNewMusic (12-18.07.21)

22.07.2021

John Newman - "Fire In Me"

16.03.2018

John Newman отново с рак на мозъка

04.08.2016


flash