Pavell и Пламен Добрев представят съвместния сингъл "Гневен"

В рамките на месец Pavell от хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc‘ зарадва феновете си не с един, а с цели три проекта. 
 
Първи на музикалния пазар излезе дуетът му с едно от любимите имена на българската поп сцена – Миро ("Без лимит"), а малко след това и "Чудовище" – част от саудтрака към българския филм "Чудовища", в който Pavell си партнира с Иво Добрев от дуото Plamen & Ivo.
 
 
Сега Pavell представи чисто новото си парче "Гневен" със специалното участие на Пламен Добрев, с когото го свързва дългогодишно приятелство и множество музикални проекти. Парчето, по музика, текст и аранжимент на Павел Николов (Pavell), разказва за внезапните и най-тежки загуби в живота, които носят след себе си разочарование и гняв. 
 
 
"Една песен, която ме връща към спомени за онези свещи, които никога няма да изгасиш. Щастливи, но и болезнени спомени", споделя Pavell. Сингълът се появи с въздействащо видео, заснето в Барселона по покана на Салих Сали и Петър Танев - талантливи видеографи, които работят по огромни продукции на Netflix в Испания. 
 
 
"Част от действията във визуализацията заснехме в резерват, разположен на няколкостотин километра от Барселона, което направи процеса дълъг и изморителен. Благодарности към целия екип от професионалисти и Пламен, който кацна директно от Гърция за снимките", разказва Pavell.

Свързани новини

Дуото празнуват юбилей с концерт

15.03.2023

Актрисата стана част от клип на дуото

06.03.2023

Дуото отново е тук

30.01.2023

Ново от Pavell и Михаела Маринова

09.09.2022

"Чудовище" - нов хит от Pavell и Иво

03.05.2022


flash