Дара Екимова с нов сингъл и видео - "Бягам"

На 13 май – денят, в който "Вирджиния Рекърдс" става на 30 години, компанията обяви партньорството си с Дара Екимова и премиерата на първия им съвместен проект, озаглавен "Бягам".
 
През октомври миналата година Саня Армутлиева кани изпълнителката да участва в международния творчески лагер за писане на музика Sofia Songwriting Camp, където Дара Екимова демонстрира безспорен талант не само като вокалист, но и като автор на музика и текстове.
 
Така се стига до решението за съвместна работа и първата стъпка е "Бягам" – модерно и емоционално парче със силно запомняща се мелодия и с изключително оригинален видеоклип. Дара Екимова пише песента съвместно с други трима талантливи млади автори и музиканти - Денис Попстоев, Прея и Искрен Тончев – Искрата, а екстравагантното видео към нея е дело на режисьора Жоро Пеев, известен с необикновените си визуализации. В клипа участва и моделът Калоян Илиев (KAYO), а хореографията е на Роси Терзийска.
 
 
"Щастлива съм от всичко, което ми се случва и от шанса да работя с професионален екип, който ежедневно се грижи за мен и ми помага. Имам големи мечти и се надявам така да се доближа до осъществяването им. Намирам се в преломен момент от живота си и "Бягам" е нещо като изповед, разказ за волята да избягаш от нещо, което те наранява и да избереш нов свят, в който ти сам определяш границите", споделя изпълнителката.

Свързани новини

Дара Екимова с неочакван дует

06.03.2023

Дара Екимова с кавър на любима песен

18.01.2023

Дара Екимова представи дръзко ново видео

21.11.2022

Виж новия клип на Дара Екимова

27.09.2021

Дара Екимова започва "Война"

09.03.2021


flash