Рут Колева в най-мащабната селекция за европейските видео награди

Видеото към песента на Рут Колева "Kiss My Attitude" влезе в официалната селекция на Berlin Music Video Awards. 
 
Конкурсната програма на най-авторитетните видео награди в Европа се провежда между 8 и 11 юни 2022, а Рут и екипът ѝ са поканени в Берлин, ден преди финала, за да представят проекта. Новината сподели самата изпълнителка часове след завръщането си от САЩ, където бе част от SXSW - един от най-значимите арт форуми в света. 
 
 
По видеото на "Kiss My Attitude" Рут Колева работи с режисьора Георги Манов и оператора Александър Станишев. Проектът не само влиза в юбилейното 10-то издание на Berlin Music Video Awards, но е и първия видео клип в историята на фестивала, избран за участие от България.
 
За Рут Колева очакването на резултатите от Berlin Music Video Awards се движи паралелно с подготовката за грандиозно музикално събитие. Изпълнителката организира мащабна музикална конференция, която ще промотира млади български артисти. Рут приема тази кауза като своя лична мисия и издава част от знаменитoстите в гест листата. "Главният икономист на Spotify ще присъства, както и хора от най-големите фестивали в Европа, които изграждат програмата на тези форуми. Всички гости са професионалисти в световната музикалната индустрия, ще говорят за музикален бизнес и ще чуят млади български таланти", разкрива Рут. 
 
Soul Alive Music Conference ще е факт през 2023, като по време на конкурсната част от фестивала ще се изберат български артисти, които ще се представят пред  международния музикален елит, лейбъли, фестивали и музикални компании.

Свързани новини

Певицата с нов сингъл

22.01.2024

Ново предизвикателство за певицата

08.08.2023

Kлипът е вдъхновен от японско аниме

07.07.2023

Странна новина развълнува феновете

29.03.2023

Рут Колева с нова песен и клип

27.02.2023


flash