MATTEGO създаде официалeн клип от фенски видеа в ТikTok

2 месеца и 618 любителски видеоклипа в TikTok – толкова бе необходимо на  MATTEGO, за да създаде видеото към сингъла си "Before You Go". 
 
След аудио премиерата на песента на 4 февруари 2022, MATTEGO - един от най-влиятелните тик-токъри у нас, обяви предизвикателство към верните си последователи в TikTok – да заснемат любителски видеа с танца на астронавта от лирик видеото, с което първоначално излезе сингълът. Към него буквално заваляха предложения, които само за месец достигнаха впечатляващата бройка от 618 уникални видеоклипа, заснети от хора от всевъзможни кътчета на България, та дори и от Малдивите.
 
 
Това е първото по рода си предизвикателство в TikTok, поставено от българин, а MATTEGO е първият български артист, създал официален видеоклип към сингъл с помощта на любителските клипчета на своите последователи. "Поради големия успех и интерес, мога да кажа, че това няма да е последната такава кампания и ако не сте били включени във финалната селекция на тази, ще имате възможност да го направите в следващата такава", обеща изпълнителят.
 
"Before You Go" е написана от продуцентския екип Fabrizio Parisi & The Editor, който стои и зад предишния сингъл на MATTEGO "Like Champagne". Лириките и вокалната линия са дело на изпълнителя, който е записал вокалите си в студио New Spirit. 
 
Fabrizio Parisi & The Editor в колаборация с българската Tik-Tok звезда MATTEGO
 
"Before You Go" е за всички, които не се отказват от любовта и са готови да се борят за сърцето на любимия човек. Но и за всички, които обичат да танцуват до полуда, защото парчето е с модерен клубен звук, бърз бийт и е гарнирано с пикантен вкус на ориент - иначе казано, всички най-модерни тенденции на поп сцената. 
 
MATTEGO е един от най-успешните български инфлуенсъри в TikTok с повече от 370 000 последователи в тази социална мрежа. Музиката обаче винаги е била негова страст и в последните три години той реализира няколко собствени песни. Първата голяма крачка към сериозна музикална кариера направи през лятото на 2021, когато пусна сингъла "Like Champagne" заедно с утвърденото продуцентско дуо Fabrizio Parisi & The Editor. Песента получи одобрението на феновете, които я гледаха над 63 000 пъти в YouTube и я слушаха над 15 400 пъти в Spotify. MATTEGO продължава уверено да развива артистичния си талант, който е насочил към най-актуалните клубни и поп стилове.

Свързани новини

Mattego с нова песен

21.06.2022

Изненада от Fabrizio Parisi & The Editor

30.06.2021


flash