Търси в сайта...

Бионсе не спечели Оскар, но обра овациите с изпълнението си

Бионсе направи изключително изпълнение на "Be Alive" - номинираната песен от филма "Методът Уилямс", посветен на семейството на тенистките Винъс и Серина Уилямс.
 
Шоуто обаче не се състоя в "Долби тиътър", а на тенис корта в Комптън, където тенис звездите са тренирали като деца. Заедно с R&B кралицата, като феерия в жълто, са десетки танцьори и оркестър. В края на видеото се появява дъщеричката на Би - Блу Айви. 

Песента откри наградната вечер на Холивуд, която ще се запомни най-вече с фигурата на Уил Смит. Актьорът спечели Оскар-а за ролята си на Ричард Уилямс - бащата на тенисистките, но преди това удари комика Крис Рок, който неуместно се пошегува с жена му от сцената. По-късно Смит се извини, а комикът каза, че няма да повдига обвинение срещу колегата си. 
 
Крис Рок отнесе шамар на сцената на Оскарите
 
Песента бележи първата номинация на Бионсе за Оскар. Певицата обаче не спечели - статуетката отиде при водещата песен от последния филм за Джеймс Бонд "No Time To Die" на Били Айлиш и брат й Финиъс. Останалите номинирани в категорията за оригинална песен бяха "Dos Oruguitas" от отличената анимация "Енканто", "Down to Joy" на Ван Морисън от "Белфаст" и "Somehow You Do" на Реба Макентайър от драмата "Four Good Days".

Свързани новини

Бионсе обяви името на новия си албум

15.03.2024

Невиждан успех за Бионсе

21.02.2024

Кралицата пак ни изненада

12.02.2024

Обвиниха Бионсе в кражба

19.12.2023

Парчето "Grown Woman" живее втори живот

18.12.2023


flash