Брус Уилис страда от деменция?

Брус Уилис безспорно е една от най-големите звезди в киното, а доказателство за това е фактът, че в световен мащаб първите три части на култовата поредица с негово участие "Умирай трудно" спечелиха почти един милиард щатски долара. 
 
Освен това през последната година преди новото хилядолетие да настъпи актьорът бе включен в списъка на стоте най-влиятелни личности на списание "Empire", наред със Стивън Спилбърг и Джеймс Камерън, затвърждавайки своите високи позиции в шоубизнеса, пише life.dir.bg. Само че напоследък изглежда така, сякаш е загубил умението си да превръща всичко, до което се докосне в чисто злато... или поне усета си към продукциите, в които се съгласява да участва.
 
През последните години той се снима предимно в нискобюджетни проекти, които бавно, но сигурно го теглят надолу, сваляйки го от върха на славата. Подборът му на заглавия, които добавя в своята филмография, кара неговите почитатели да се притесняват за кариерата му, питайки се какво се случва с него. Преди около година пресата зад океана реши да даде отговор този въпрос, съобщавайки, че причината за това е проблемът на холивудската знаменитост със запомнянето на диалозите по сценарий, които трябва да изиграе пред камера.
 
Тогава обаче никой не обърна внимание на твърдението, заклеймявайки го като поредната спекулация по негов адрес, с каквито артистите по принцип често си имат вземане-даване, благодарение на своята популярност. Ситуацията стана още по-абсурдна, когато някои издания започнаха да твърдят, че бившият съпруг на Деми Мур не полагал нужните усилия да запомни текста от мързел. Истина обаче е, че през последната година той се сблъска с редица оплаквания от работата си на снимачната площадка.
 
Сега обаче се оказва, че Брус Уилис всъщност се бори с тежко заболяване. Новината бе съобщена лично от режисьорът Мат Ескандари, работил с емблематичния екшън герой на американското кино по няколко ленти, сред които "Hard Kill", "Survive the Night" и "Trauma Center". Той се включи в коментарите под видео в популярния YouTube канал "Half in the Bag", чиято основна тема бе падението на носителя на две отличия "Еми" и един "Златен глобус" в развлекателната индустрия.
 
 
Отговаряйки на друг потребител на сайта, обясняващ, че се е натъкнал на материал, според който Уилис губи паметта си и през по-голямата част от времето е дезориентиран, режисьорът директно каза, че той страда от деменция.
 
"Вярно е. Режисирах общо четири филма с него, така че знам от първа ръка. Тъжно е да видиш легенда като Брус да рухва точно пред очите ти. Видях го, докато работих с него през последните няколко години", гласят думите му, като по-късно изтри написаното.
През януари 2021 списание "OK!" писа, че Брус има сериозен здравословен проблем и предпочита да прекарва повече време със семейството си. Това се случи, след като беше изгонен от аптека в Лос Анджелис, защото не носеше маска през разгара на пандемията от новия коронавирус. По-късно той се извини публично, казвайки в изявление, че просто е допуснал грешка. Източник на медията обаче заяви, че това не е точно така и Уилис е забравил да покрие лицето си дори с шала, вързан на врата му, защото има деменция, която се опитва да скрие от всички. "Неговите близки му помагат, опитвайки се да запазят тайната", каза източникът.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash