#FreshNewMusic от изминалата седмица: Чарли Пут & Tiësto, Mahmut Orhan, Aya Nakamura, Dua Lipa и още!

Доминик Фик и Зендея - "Elliot's Song" 
 
 
След края на втория сезон на оригиналната продукция на HBO "Euphoria", феновете на сериала могат да се насладят на емоционалната песен, която героят на Доминик Фик - Елиът, изпълнява на Ру (Зендея) в последния епизод.
 
Чарли Пут и Tiësto - "Light Switch"
 
Чарли Пут пусна хипнотизираща електронна денс версия на новата си песен "Light Switch" с DJ Tiësto. 
 
 
Той направи енергичен ремикс на парчето, вмъквайки ритмично звучене като "моторна резачка", с подскачащ бас за дансинги и световни фестивали. Пулсиращата електронна версия на трака отвежда емблематичните вокали на Charlie в света на денс поп и електронната музика.
 
Sofi Tukker & Махмут Орхан - "Forgive Me" 
 
След успеха на хит сингъла им "Original Sin", диджеите и продуценти Sofi Tukker се завръщат с втора песен от предстоящия им албум WET TENNIS, който ще бъде съпътстван от световно турне. 
 
 
"Forgive Me", колаборация с турския продуцент Махмут Орхан, е промяна в темпото на дуото. С новия си трак те се пренасочват от весел хаус към по-мелодично звучене, създавайки балада с екзотични ритми. 
 
Aya Nakamura - "Dégaine (ft. Damso)" 
 
Френско-малийската супер звезда Aya Nakamura разкри първия си оригинален сингъл за годината "Dégaine (ft. Damso)".
 
 
Режисирано от Маки Маргаридис, горещото видео сигнализира завръщането на партито и включва оглавяващата класациите рап звезда Damso. 
 
Megan Thee Stallion и Дуа Липа - "Sweetest Pie"
 
Megan Thee Stallion се обедини с Дуа Липа за издаването на "Sweetest Pie" - първи сингъл от предстоящия албум на Megan. Сингълът излиза с музикално видео, режисирано от Дейв Майърс и продуцирано от Freenjoy. 
 
 
Излязъл през историческия месец на жената, тракът е мощна колаборация с две от най- силните жени в музиката, маркирайки се като първи сингъл на супер звездите за 2022. 
 
Джеймс Артър - It'll All Make Sense In The End (Deluxe Album)
 
Джеймс Артър представя делукс версия на четвъртия си студиен албум - It'll All Make Sense In The End, който съдържа цели 6 нови парчета, включително и сингъла "Losing You". 
 
 
След издаването на колекцията, музикантът ще обиколи Обединеното кралство и Ирландия, като датите включват специално шоу в престижната лондонска Royal Albert Hall.

Свързани новини

#FreshNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

28.02.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

20.02.2023

#FreshNewMusic от изминалата седмица

16.01.2023


flash