New Kids On The Block сензационно се завърнаха с "Bring Back The Time"

New Kids On The Block отново са тук!

Една от култовите момчешки банди от 80 и 90-те години на миналия век прави тотален фурор с новия си сингъл "Bring Back The Time". В парчето участват и други деветдесетарски легенди - Salt-N-Pepa, En Vogue и Рик Астли.

Денс-поп песента е посветена на носталгията по младостта и отминалото време. Видеото също възкресява култови клипове от 80-те, а клипът определено успя да ни разсмее. New Kids On The Block обаче не на шега се завръщат на сцената - те обявиха и турне, което започва през месец май. 

Групата е основана през далечната 1984 в Бостън. Съставът ѝ включва братята Джордан и Джонатан Найт, Джоуи Макинтайър, Дони Уолбърг и Дани Ууд. Бивш член на формацията е Марк Уолбърг. 

Момчетата се радват на голям успех в края на 80-те и началото на 90-те години, и продават над 80 милиона копия в целия свят, което ги прави една от най-продаваните групи на всички времена. Разделят се през 1994, като правят няколко неуспешни опита за реюниън до 2008, когато успяват да се съберат и да издадат два нови албума и няколко компилации.
 
Последният им студиен запис 10 обаче е отпреди близо десетилетие, така че днешното завръщане безспорно е събитие. 

Свързани новини

След 11 години...

11.03.2024


flash