Легендарният Армин ван Бюрен идва за Solar Plovdiv 2022

Петкратният носител на титлата най-добър диджей в света и категоричен любимец на българската публика Армин ван Бюрен е звездата на първото издание на Solar Plovdiv 2022
 
Легендарният холандец застава зад пулта от сцената на Гребната база в Пловдив на 16 юли за своето първо участие в България след незабравимия Армин Only Embrace in SOFIA през 2016. Диджеят, който промени представите на българската и световната публиката за парти преживяване със зрелищните си спектакли, се завръща след шест години у нас. Билетите влизат в продажба в утре, сряда, 02.03., на ticketstation.bg. Традиционно събитията с марката "Armin" - Armin Only Embrace, Armin Only Intense, у нас се разпродават бързо и се помнят дълго.
 
Роден в Холандия, Армин се увлича по електронните звуци още от малък, а на 14 вече започва и да прави музика. През годините работи с изпълнители като Надя Али, Джъстин Суиса и Gabriel & Dresden, както и с някои от най-големите имена сред диджеите като Tiësto и Фед Льогран. Предаването му A State of Trance печели наградите за "Най-добро радио шоу", а самият Армин е обявен за DJ №1 в DJ MAG Top 100 пет пъти!  Многобройните му участия включват места като хотел Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, клуб Hï Ibiza и много други и фестивали като Tomorrowland (Белгия), Electric Daisy Carnival (Лас Вегас, Ню Йорк), Untold Festival (Румъния), Ultra Music Festival (Маями) и събития из целия свят. Армин ван Бюрен идва в Пловдив, за да направи това, което умее най-добре – да кара хората да се забавляват по неподражаем начин.
 
Завладяващата му страст към електронната музика и уникалния подход към това, което прави, са вдъхновение за много хора, както в професионален, така и в личен план. Някои от творбите му - "Communication", "Burned With Desire", "Blue Fear", "Shivers" и "Yet Another Day", издържат на изпитанието на времето и продължават да въздействат на публиката и сега, а "This Is What It Feels Like" му печели и номинация за Грами през 2014.
 
Билетите за Solar Plovdiv са в продажба на Ticketstation от 2 март на цени от 80 до 120 лв. 
 

Свързани новини

Най-добрият диджей идва в България

15.03.2024

Армин ван Бюрен у нас до дни

06.07.2022


flash