Нели Петкова в яростна надпревара с рали състезател в новото си видео

Нели Петкова подкара състезателни автомобили във видеото към новия ѝ сингъл "Ain't Thinking 'Bout You".
 
Концепцията на клипа и режисурата са изцяло дело на Нели Петкова, която изпълнява и главната роля в сюжета. "Когато за първи път чух интродукцията на песента, веднага я асоциирах със звука на автомобилен двигател. Текстът също ми даде усещането за една луда надпревара, но в любовта", споделя Нели. Автори на текста и музиката на песента са американският продуцент и носител на награда "Грами" Дейвид "Swagg R’Celious” Харис и талантливата Нафсика Гаврилаки.
 
 
Песента разказва за изпепеляващата страст между двама души със силни характери, за тяхната невъзможна любов. Клипът е като кратък екшън филм, в който бившите влюбени се разделят в яростно автомобилно състезание, но победител няма. В клипа Нели си партнира с Васил Жеков – рали състезател, основател на академията по безопасно и майсторско шофиране " Jekov Rally School”, създател на единствения по рода си професионален полигон в България.
 
Един от състезателните автомобили, участващ в снимките, е направен по поръчка за пистовите шампионати в Германия и е оборудван с американския мощен двигател  v8 – 520 к.с.
 

Свързани новини

Какво си пожела певицата Нели Петкова

29.12.2022

Нели Петкова с нов албум

19.07.2021

Нели Петкова с режисьорски дебют

02.04.2021

Нели Петкова с нов сингъл

27.07.2020

Нели Петкова - "Sober"

31.07.2019


flash