Задава се нов спин-оф на "Games of Thrones": "Tales Of Dunk And Egg"

"Games of Thrones" ("Игри на тронове") е един от най-успешните сериали правени някога.

За феновете на фентъзито историята е изключително завладяваща и предлага множество интересни сюжетни линии, които се развиват през хилядолетията.

Това е основната причина да се разработват и няколко продължения на сагата. В тях почитателите на книгите и сериала ще се насладят отново на приказния свят на Вестерос, но през очите на отделни персонажи. 

Сериалът "House of the Dragon" е първият спин-оф, който предстои скоро да излезе, а ето че вече говорим за новата история "Tales Of Dunk And Egg".

Телевизионното шоу отново ще бъде продуцирано от HBO и ще се фокусира върху рицаря Дънкан Високия. Ег пък е хитрец, който убеждава Дънкан, че трябва да бъде негов водач. Двойката препуска из Вестерос, но по пътя й се разкриват дълбоки тайни и лъжи.

"Tales of Dunk and Egg" е адаптиран от трите новели на Джордж Р. Р. Мартин - "The Hedge Knight", "The Swork Sword" и "The Mystery Knight". Историята се развива деветдесет години преди оригиналния сериал.

Проектът е все още в съвсем начален етап и няма обявени актьори за ролите. Също така не са известни и други детайли, като името на режисьора или очакваната премиера например. Сп. Variety пише, че Стив Конрад ("Patriot") е настоящият сценарист и изпълнителен продуцент на сериала.

Авторът Джордж Р. Р. Мартин е ангажиран с всички продължения на GoT по неговите романи - на този етап това са "House of Dragon", "The Winds of Winter", "Fire & Blood" и "Tales Of Dunk And Egg".


Свързани новини

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024

След номинацията за ''Оскар''

15.02.2024


flash