Дамян Попов с влюбен концерт в навечерието на Св. Валентин

Необходимият трети във всяка една любовна връзка е… музиката! И по случай празника на влюбените БНТ и Дамян Попов ни подаряват необходимото: саундтрак на любовта, събран в стилен концерт от морския бряг.
 
Очакваната дата е 12-ти февруари, когато БНТ премиерно ще излъчи live-концерта на Дамян Попов, посветен на най-истинското чувство. В навечерието на празника на влюбените, от 23:15 часа, зрителите ще се насладят на една вълнуваща любовна история, поднесена по ноти.
 
"Мечтите се сбъдват!", сподели изпълнителят в социалните мрежи. "Понякога много лесно, понякога по-трудно, но по-важното е да ги имаш, защото без тях животът губи смисъл! Моят първи концерт в ефира на Българската национална телевизия!"
 
Концертът на Дамян Попов е видеоверсията на дългоочаквания му албум Твоето момче. Проектът е заснет на морския бряг, на едно от най-красивите места в България. Дуетни половинки на певеца са Анелия, Светла Иванова, Divna, Миа, а зрителите ще видят как звучат live версиите на емблематични песни като "Не виждам без теб", "Един милион", "Eres tu" и "Копакабана", и, разбира се, едноименната на заглавието на албума - "Твоето момче".
 
Хитовете са представени в акустичния си, меломански вариант, с подкрепата на Пламена Християнова – перкусии и Никола Гочев – китара, а аранжиментът на песните в концерта е на Стамен Янев.
 
Дамян Попов не пропусна да благодари на всички допринесли за реализирането на идеята, която намира своята премиера в навечерието на деня на влюбените, 12-ти февруари, 23:15 часа, по БНТ.

Свързани новини

Дамян Попов с нов албум

08.12.2021

Дамян Попов представи новия си албум

02.08.2021

"Мистър Луд" е с участието на Дивна

19.05.2021

Дамян Попов и Жана Бергендорф с дует

15.04.2019

Дамян Попов представи "Копакабана"

16.08.2018


flash