Кристина Агилера представи първото си EP и чисто нов сингъл

След дълго очакване Кристина Агилера празнува издаването на своето първо EP и втори албум от 20 г. насам, който е изцяло на испански език - "La Fuerza".
 
Само ден преди това певицата представи горещо ново парче с участието на Ozuna - "Santo". В третия сингъл от компилацията звездите представят несравнимите си вокални умения, осигурявайки невероятно изпълнение, a латино ритмите създават перфектна предпоставка той да стане хит. Песента е написанa от Кристина Агилера, Ozuna, Dallas K, Гейл, Джош Бариос, продуциранa от Рафа Аркоте, Федерико Виндвер, Dallas K и копродуциранa от Afo Verde.
 
Заедно с аудиото бе и премиерата на официалното видео, режисирано от Нуно и заснето в Лас Вегас преди няколко месеца. Следвайки модата на легендарните видеоклипове на Агилера, този на "Santo" е визуално зашеметяващ, чувствен и продължава историята, започнала с последните й два испански сингъла - "Pa’ Mis Muchachas" и "Somos Nada".
 
 
Кристина Агилера има невероятно испанско наследство, благодарение на баба й и дядо й, които са я потопили в латино културата. Вдъхновена от еквадорските й корени, записът на EP-то оказва значително влияние върху певицата и я кара да се влюби в музиката по съвсем различен начин. Шест уникални и изящни песни са част от това произведение на изкуството, което включва най-добрите латино звуци с тяхното разнообразие, но под един общ знаменател: посланието за силата на жената, нейната смелост, кураж и право на избор.
 
"La Fuerza" - съдържание:
1. Ya Llegué
2. Pa’ Mis Muchachas
3. Somos Nada
4. Santo
5. Como Yo
6. La Reina
 
 
"Когато моите фенове слушат тази музика, искам те да се чувстват силни и свободни. Разбира се, желая да покажа и други емоции и чувства, като например да бъдеш секси и енергична, но наистина настоявам усещането, което идва от музиката ми, да е за женска сила." - споделя певицата в скорошно интервю за сп. "Ocean Drive".
 
Кристина Агилера работи с талантливи и завършени артисти, автори на песни, музиканти и продуценти за втория си испански албум, превръщайки "La Fuerza" в най-добрата си работа до момента. А по-радостната новина е, че предстои още много.
 

Свързани новини

#FreshNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023

Шакира и Озуна с дует

20.10.2022

Кристина Агилера в нова версия

12.10.2022

Най-добрата селeкция #FreshNewMusic

07.10.2022

Кристина Агилера с латино албум

01.06.2022


flash