Gal Gadot призна, че "пандемичния" кавър на "Imagine" е лош вкус

Изминаха почти две години, откакто актрисата Gal Gadot направи кавър версия на песента на John Lennon "Imagine", заедно с други нейни колеги.

Израелската звезда реши по този начин да се включи в споделянето на емоциите в самото начало на локдауна заради ковид пандемията. Видеото обаче срещна много негативни реакции, и звездата от "Wonder Woman" призна, че кавърът е бил проява на лош вкус.

В новия брой на сп. InStyle Gadot коментира критиките към клипчето, което включва и други холивудски звезди от домовете им - Amy Adams, Zoë Kravitz, Natalie Portman, Mark Ruffalo и др.

"Пандемията беше в Европа и Израел, преди да дойде в САЩ по същия начин", казва актрисата. "Виждах накъде върви всичко. Но видеото беше преждевременно. Не беше точният момент и не беше правилното нещо. Беше направено с лош вкус."

Това не е първият път, когато израелската актриса признава, че е "сгафила" с кавъра на емблематичната песен. На гала вечер на сп. "Elle", посветена на жените в Холивуд, Gadot шеговито изпя няколко строфи от "Imagine", което беше посрещнато със смях от публиката.

"Просто чувствах, че е правилно да не се вземаме твърде сериозно", казва тя. "Всичко беше с чисти намерения, но понякога не уцелваш, нали? Имах чувството, че искам да се отърся от неудобството (от видеото), така че събитието беше прекрасна възможност за това.", споделя Gal Gadot в интервюто за InStyle.

В него Gadot разкрива още много любопитни подробности от многостранния си живот - от Мис Израел през 2004, влизането в израелската армия, където се подготвя за инструктор по бойната техника Крав Мага, през срещата със съпруга й и трите им деца, ученето на право в университета, до днешните й успехи в Холивуд в блокбъстърите "Бързи и яростни", "Жената чудо", "Батман срещу Супермен", и за предстоящата й роля на Клеопатра. 


Свързани новини

"Жената чудо 1984" направи силен дебют

28.12.2020


flash