David Guetta с нов сингъл и оптимистични пожелания за бъдещето

Продължавайки след разбиващия хит "Impossible" през 2021-ва, звездният DJ и продуцент David Guetta представи ново впечатляващо пътуване в стила future rave.
 
Преработвайки скорошния клубен трак на Jack Back "Alive" в прославения рейв стил, David Guetta сега води доверения си студиен партньор MORTEN, за да обновят записа в истинско фестивално парти оръжие, още повече оформящо емблематичния им future rave.
 
 
 
Феновете на денс музиката и електронните партита има за какво да са доволни! Според актуално интервю на известния френски диджей, цитирано от БТА, очакванията му за годините след пандемията е да настъпи истински разцвет на денс музиката, защото посетителите на нощни клубове ще се постараят отново да се възползват от възможността да се веселят "от сърце".
 
Guetta споделя, че човешката природа ще си "каже своето" и според него следващите години ще бъдат "най-добрите за денс музиката в историята". "Винаги, когато има голяма криза, е добре за този вид музика. Хората просто трябва да забравят за всичко и да си прекарват времето добре, да танцуват на воля", казва френският диджей.
 
Друго любопитно нещо, което споделя продуцентът е, че би искал да си сътрудничи с певицата Adele. "Мечтата ми е да запиша албум с нея", казва той. Известни са колаборациите на Guetta с много световни артисти, така че евентуалният дует между двамата определено  е интригуващ.  

Свързани новини

Диджей наследник

17.11.2023

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#FreshNewMusic тази седмица

13.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022


flash