Billie Eilish заяви, че гледането на порно е "увредило" мозъка ѝ

Певицата Billie Eilish разкри пред радиоводещия Howard Stern, че се е пристрастила към гледането на порно, когато е била едва на 11 години. От това е получила кошмари, а любовният ѝ живот бил объркан, след като започнала да излиза по срещи. 
 
"Като жена мисля, че порнографията е безобразие. Да си призная, гледах много порно. Започнах, когато бях на 11.", каза певицата в "Шоуто на Howard Stern". Тя призна, че е посегнала към еротичните филми твърде малка и това е "увредило" мозъка ѝ, защото съдържанието на лентите било пълно с насилие и агресия. "Към 14 това беше основното, което гледах и в дългосрочен план беше съсипващо. Защото в един момент и в личния си живот не намирах нищо привлекателно в секса, ако не е съпроводен с насилие".
 
Billie Eilish режисира новото си видео към "Male Fantasy"
 
Певицата направи тези разкрития покрай промотирането на песента "Male Fantasy" от втория ѝ албум Happier Than Ever. В нея тя пее за гледането на филми за възрастни, за да се "разсейва". 
 
 
"Не разбирах защо това е лошо - мислех, че така хората се учат как да правят секс", каза Eilish в телевизионно интервю и добави, че майка ѝ е била "ужасена", когато ѝ е признала. "А и женските тела изобщо не изглеждат така, както са показани в порното", добави още тя. 
 
Billie Eilish разказа за връзката си в биографичен филм
 
Обсъждайки първите няколко пъти, когато правила секс, певицата сподели още: "Не отказвах неща, които не бяха добри за мен, защото мислех, че това трябва да ме привлича. Толкова съм ядосана, че порното е толкова харесвано, и съм толкова ядосана на себе си, че си мислех, че начина, по който показва нещата, е наред", разкри 19-годишната изпълнителка. 
 
Певицата често използва музиката си, за да отправя социални послания към младите хора. 

Свързани новини

И Били Айлиш с албум тази година

22.02.2024

Били Айлиш с нови песни

22.07.2022

Били Айлиш - хедлайнър на "Гластънбъри"

22.06.2022

Били Айлиш и Финиъс с "Оскар"

29.03.2022

И номинирани, и в програмата

23.03.2022


flash