Търси в сайта...

"Честита Коледа" с песен от Ed Sheeran и Elton John

Коледа вече е тук! Просто няма друг начин, след като си пуснахме новата песен на Ed Sheeran и Elton John.
 
Двамата звездни британски изпълнители, които са много добри приятели, днес представиха коледния си дует, който безспорно повдига празничното настроение и обещава да заеме първите места в класациите по Коледа. 
 
 
"Mеrry Christmas" е горчиво-сладка песен, която празнува най-хубавото време в годината, но и ни припомня за "тези, които са си отишли", на фона на звън от камбани, шейни и хорово пеене. 
 
Това е една от трите песни, които звездите имат заедно от миналата Коледа, когато Elton John дава идеята на Sheeran да запишат общ празничен сингъл. Идеята дошла след като неговата "Step Into Christmas" от 70-те се завръща в топ 40 на Обединеното кралство всяка година от 2017 насам. Именно ежегодният успех на този сингъл кара звездата да предложи коледната колаборация на хитмейкъра Sheeran.
 
Тогава Ed му казал, че е по-вероятно да се случи през 2022, но веднага усетил прилив на творчески идеи и започнал да пише текста. Приходите от сингъла ще бъдат за благотворителност и ще бъдат поделени между фондациите на двамата артисти. 

Свързани новини

Бритни Спиърс записа песен с Елтън Джон

26.08.2022

Бритни Спиърс се завръща

09.08.2022

Ед Шийрън с еко-модна колекция

11.07.2022

Топ 10 на най-слушаните през 2021

20.06.2022

Ед Шийрън с нов лайв албум

01.06.2022


flash