Лансират новия проект на Михаела Маринова в 12 държави

"Когато за първи път срещнах Михаела, знаех, че притежава нужния набор от качества за световна кариера.", казва британската звезда James Arthur, когато през 2014 идва в България, за да пее с нея на финалите на третия сезон на Х Factor.
 
7 години по-късно Михаела Маринова има зад гърба си впечатляваща кариера на артист и автор на музика, редица награди, 2 победи в музикални формати, албум, статус на една от най-успешните български певици с виртуозни вокални възможности, 7 сингъла, които са били на върха на българските класации и поне още толкова в Топ 5.
 
 
От известно време Михаела работи с няколко чуждестранни продуцентски екипа, правейки стъпки и към международна реализация. 
 
Новият й проект, озаглавен "Need You", е резултат от поредната й колаборация с румънския хитмейкър Monoir, чийто лейбъл Thrace Music през последните години успя да отбележи зашеметяващи успехи в Турция, Русия, Индия, Полша, Канада и др. Сега Thrace Music обединява усилия с Virginia Records, за да лансират заедно сингъла на Михаела в световен мащаб.
 
"Need You" е песен създадена в рамките на второто издание на творческия лагер за писане на музика Sofia Songwriting Camp, който се състоя в Боровец в началото на октомври. Освен Cristian Tarcea (Monoir) и самата Михаела Маринова, сред авторите на парчето е и младият български автор Витали Езекиев.  
 
Режисьор и сценарист на видеоклипа, осъществен от Albion Films, е Виктор Чучков. "Създали сме две визуални рамки, два свята  - единият реален, усмихнат и позитивен през деня, а другият – нощен и мистериозен, населен с приказната фантазия на Михаела.", споделя той. 
 
""Need You" е моя сбъдната мечта. Работих с любими хора, спечелих нови приятели и отново станах част от вълшебен процес на творчество. Благодарна съм на всички.", признава Михаела.

Свързани новини

Ново от Pavell и Михаела Маринова

09.09.2022

Михаела Маринова с нов имидж и клип

17.06.2022

Михаела Маринова с нова песен

10.06.2022

Михаела Маринова представи "Сериал"

30.07.2021

Михаела Маринова с нов сингъл

19.03.2021


flash