Dua Lipa обяви новия си проект - социалната платформа Service95

Dua Lipa с гордост анонсира новия си проект Service95, който стартира в началото на 2022.
 
Service95 е глобален стил, културна и социална услуга, създадена да помага на читателя да осмисля света. Тя ще служи като остроумно и обмислено подреждане на списъци, препоръки, истории, информация, мисли, гледни точки и разговори, които няма да чуете, видите или прочетете другаде. Ще има силни статии от най-въздействащите гласове в света, успоредно с логични коментари, забавни включвания и либерални препоръки, които ще показват малко известни горещи точки, предприемчиви артисти, "хора на народа" и съвети при пътуване, които само много пътувала международна звезда може да предложи. "Колкото повече споделяме, толкова по-близки ставаме и толкова повече расте кръгът ни", казва Dua.
 
Service95 е вдъхновен от дългогодишния навик на Dua лично да курира обширни препоръки и списъци, да обръща внимание на незабелязвани хора, елементи на поп култура, туристически дестинации, скрити съкровища и глобални проблеми с най-близките си приятели. Сега, с предстоящото стартиране на нюзлетъра и подкаста Service95, всички ще бъдат поканени във вътрешния кръг на Dua.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 
Абониралите се безплатния седмичен нюзлетър Service95 ще получават актуална информация за всичко - от нова ъндърграунд галерия в Сао Паоло, скрити вечери в Луизиана и най-добрите маникюристи на островите Лагос до статии, насочващи вниманието към активисти, каузи и комплексни световни проблеми, за които всички можем да научим. Всяко издание ще бъде завършено от персонално писмо от самата Dua, докладващо от където по света се случи да се намира тя, завършено от каквото слуша, посещава, чува и консумира. "Намирам огромна радост в това да казвам на хората какво съм научила в който и да е град, и обичам да намирам връзка в споделените ни преживявания", казва тя. "Service95 ще вземе тази идея и ще я предаде на всеки, който е любопитен за живота колкото мен".
 
Междувременно, с подкаста At Your Service, слушателите могат да очакват помитащо допълнение към нюзлетъра, състоящ се от дълбоки и замислени разговори между Dua и редица високопрофилни гости – много от които няма да намерите в кой да е подкаст. Ще чуете откровени дискусии по належащи глобални теми, стоплящи сърцето чатове между стари и нови приятели, и някои от най-обмислените списъци и препоръки, които можете да си представите.
 
"Въпреки че много от гостите ми достатъчно са говорили, искам да отида на по-дълбоко с тях", казва Dua. "Не само че изследвам с тях нещата, за които съм най-любопитна, но се отнасям с тях и като към експертите, които са".

Свързани новини

#FreshNewMusic от изминалата седмица

27.05.2022

Кейти Пери и Дуа Липа с нов опит за дует

05.04.2022

Правни проблеми за певицата

07.03.2022

Тoп 10 на най-слушаните в TikTok

15.12.2021

Ето най-добрите изпълнители на 2021

06.12.2021


flash