Adele накара Spotify да направят голяма промяна в платформата си

Поп звездата Adele поиска от платформата за музика Spotify да премахне бутона Shuffle, с който се разбъркват песните в новия ѝ албум.  

Певицата изиска промяната, след като представи новия си студиен запис 30 в петък. Броени часове по-късно стрийминг гигантът изпълни молбата на британската певица, като написа еднозначното: "Всичко за теб".

Бутонът, който представлява две пресичащи се стрелки, сочещи в различни посоки обаче не е премахнат напълно, а е деактивиран за албума на звездата. 

"Ние не създаваме албуми с толкова много внимание и мисъл за подредбата без причина. Нашето изкуство разказва история и нашите истории трябва да се слушат така, както сме ги замислили.", написа Адел в Twitter.
Албумът 30 е първият на британската певица от шест години насам. Той излезе в петък и моментално стана най-слушаното ново издание в платформите за споделяне.

30 на Adele - най-очакваната музикална премиера вече е факт

Желанията на певицата трябва да се уважават, защото тя също пое различен курс с представянето на новата си музика. За разлика от 30, който веднага стана достъпен за слушане в стрийминг платформите, предишният ѝ албум 25 можеше да бъде закупен само физически или изтеглен при излизането му през ноември 2015. Въпреки това, още в първата си седмица записът стана най-бързо продаваният албум в британската история. По-късно 25 беше достъпен за слушане в стрийминг платформите. 


Свързани новини

Но можеше да е и по-лошо, признава тя

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

BRIT 2022: Победителите!

09.02.2022

Адел отново в родината

03.02.2022


flash