Camila Cabello и Shawn Mendes скъсаха

Една от най-симпатичните двойки в музиката - Shawn Mendes и Camila Cabello, вече е в историята. Изпълнителите обявиха, че се разделят след романтична връзка, продължила малко повече от две години. 

23-годишният Mendes и 24-годишната Cabello съобщиха новината на стори в Instagram. Те пишат, че въпреки раздялата си, се обичат повече от всякога като хора и ще продължат да бъдат приятели. 

"Започнахме връзката си като най-добри приятели и ще продължим да бъдем най-добри приятели. Ние много ценим вашата подкрепа още от началото и продължаваме напред heartheartheart  Camila и Shawn", написаха двамата. 

Преди няколко месеца, в шоуто на Джими Фалън, Camila отрече, че са се сгодили, въпреки че носи пръстен на левия си безименен пръст. Певецът от своя страна пусна нов алубм през лятото, инспириран до голяма степен от любовта му към кубинката. Двамата изглеждаха лудо влюбени, споделяйки кадри от лятната си ваканция на Карибите. 
 
 
Преди месец обаче, изпълнителката разкри в интервю, че напрежението и хорските критики в социалните мрежи понякога им идват в повече и двамата посещават общ терапевт. Явно обаче нещата не са се развили в благоприятна посока. 
 
 
Shawn и Camila станаха гаджета през юли 2019, когато записаха общия си хит "Señorita".

Свързани новини

Нов хит от горещата латина

04.04.2024

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022

#FreshNewMusic тази седмица

01.04.2022

Камила и Ед Шийрън заедно за Украйна

21.03.2022


flash