Търси в сайта...

Paul Rudd e най-сексапилният мъж на планетата за 2021

Paul Rudd беше избран от сп. "People" за най-сексапилния жив мъж на планетата за 2021, информира life.dir.bg. Актьорът, известен с ролята на Антмен във филмите на Marvel, "Така е на 40", "Баровки", беше представен като тазгодишния победител в "Късното шоу на Stephen Colbert" по телевизия CBN.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

 
Той споделя за броя на списанието, който излиза на пазара този петък, че  вероятно мнозина ще останат изненадани от оказаната му чест. "Осъзнавам много добре, как когато чуят, че аз съм избран, хората ще си кажат: "Какво?" Това не е фалшиво смирение. Има толкова много хора, които трябва да получат това преди мен", споделя холивудската звезда.
 
Но, разбира се, Rudd няма да се откаже от титлата. Той шеговито се надява, че тя ще му осигури покана за "секси вечери" с предишни победители като George Clooney, Brad Pitt и Michael B. Jordan. Сред предишните популярни господа, завоювали първото място в класацията, са също John Legend, Dwayne Johnson, Chris Hemsworth, Idris Elba, Adam Levine, Channing Tatum, David Beckham.
 
"Предполагам, че ще бъда на много повече яхти. И вероятно ще се опитам да стана по-добър в размишленията на приглушена светлина. Обичам да размишлявам. Мисля, че това ще ми помогне да стана по-вглъбен и мистериозен. Очаквам това с нетърпение", казва артистът.
 
Paul Rudd прави пробива си в киното с ролята в хитовия филм "Баровки" (1995) с Alicia Silverstone. Снимал се е в няколко комедии, сред които "Новинарят", "40-годишният девственик", "Така е на 40". Той достига звездния си статут с ролята на Антмен във филми от вселената на Marvel.
 
Paul, който е на 52 години, допълва, че Julie Yaeger - съпругата му от 18 години, първоначално е била "зашеметена", след като ѝ е съобщил новината, че е избран за най-сексапилния жив мъж. Двойката има две деца, Jack и Darby, съответно на 17 и 12 години. "Беше много мило. След малко кикот и шок тя каза: "О, те най-накрая го разбраха", споделя мъжът, превъплътил се в най-малкия супергерой на големия екран.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pfizer Phatty


Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash