Тео Койчинов в специална музикална среща с Рачков

Fresh! водещият Тео Койчинов бе един от музикалните гости в "Забраненото шоу на Рачков" по NOVA TV. 
 
В последното издание на рейтинговото предаване, зрителите видяха незабравими участници от риалити формати и си припомниха емоцията от техните представяния.
 
Освен Тео, в дома на "Рачков Брадър" влязоха Нора Караиванова, Жана Бергендорф, Тома Здравков, Светозар Христов, Людмила Йовчева – Мама Люси, Стелияна Христова, която се включи онлайн, Кристина Иванова и Радко Петков. Всички те доказаха, че има защо публиката да ги помни толкова дълго време и още веднъж демонстрираха неповторимите си гласови възможности. 
 
 
Специално внимание феновете на Радио Fresh! насочиха към любимия си водещ от ефира - Тео Койчинов, който е финалист в уникалния първи сезон на "Мюзик Айдъл". Тогава фреш водещият отстъпи първото място на Невена Цонева, но продължи да гради успешна музикална кариера. След хитовете"Аз и ти/ Ти и аз", "Вече нямам план", "Тя е хубава" и неофициалното му титулуване като "българския Фреди Меркюри", Тео се отдаде на кариерата си в Радио Fresh!, където и до днес води собствено предаване, наречено "Шоуто на Тео".
 
"Музиката е голямата ми любов, но признавам, че и без радио не мога", споделя водещият. "За мен бе удоволствие да се срещна отново в телевизионен ефир с останалите емблематични участници от риалити формати, но признавам, че към днешна дата не бих влязъл отново в подобно шоу. Стигат ми ролите на изпълнител на живо, радиоводещ на живо и баща - всеки ден", допълва Тео с присъщото му чувство за хумор.
 
 
Всички почитатели на фантастичния му глас може да бъдат част от "Шоуто на Тео" всеки делник между 10 и 14 часа в националния ефир на Радио Fresh!  

Свързани новини

Честито!

19.03.2024

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Празник, който ще се помни!

19.05.2023

Нов проект на БФА

25.01.2023


flash