Търси в сайта...

Тео Койчинов в специална музикална среща с Рачков

Fresh! водещият Тео Койчинов бе един от музикалните гости в "Забраненото шоу на Рачков" по NOVA TV. 
 
В последното издание на рейтинговото предаване, зрителите видяха незабравими участници от риалити формати и си припомниха емоцията от техните представяния.
 
Освен Тео, в дома на "Рачков Брадър" влязоха Нора Караиванова, Жана Бергендорф, Тома Здравков, Светозар Христов, Людмила Йовчева – Мама Люси, Стелияна Христова, която се включи онлайн, Кристина Иванова и Радко Петков. Всички те доказаха, че има защо публиката да ги помни толкова дълго време и още веднъж демонстрираха неповторимите си гласови възможности. 
 
 
Специално внимание феновете на Радио Fresh! насочиха към любимия си водещ от ефира - Тео Койчинов, който е финалист в уникалния първи сезон на "Мюзик Айдъл". Тогава фреш водещият отстъпи първото място на Невена Цонева, но продължи да гради успешна музикална кариера. След хитовете"Аз и ти/ Ти и аз", "Вече нямам план", "Тя е хубава" и неофициалното му титулуване като "българския Фреди Меркюри", Тео се отдаде на кариерата си в Радио Fresh!, където и до днес води собствено предаване, наречено "Шоуто на Тео".
 
"Музиката е голямата ми любов, но признавам, че и без радио не мога", споделя водещият. "За мен бе удоволствие да се срещна отново в телевизионен ефир с останалите емблематични участници от риалити формати, но признавам, че към днешна дата не бих влязъл отново в подобно шоу. Стигат ми ролите на изпълнител на живо, радиоводещ на живо и баща - всеки ден", допълва Тео с присъщото му чувство за хумор.
 
 
Всички почитатели на фантастичния му глас може да бъдат част от "Шоуто на Тео" всеки делник между 10 и 14 часа в националния ефир на Радио Fresh!  

Свързани новини

"Фреш Радио Груп" с високо отличие

26.05.2022

Стартира RADIOCAST!

22.02.2022

Нека помогнем!

07.02.2022

Горещите 100 на Радио Fresh! за 2021

23.12.2021

Fresh-блондинките - на корица!

30.11.2021


flash